banner

IOS, мабуть, мав дуже дивну помилку протягом багатьох років, коли Apple ніколи не зверталася. Він не поширений, і це не те, що завдасть серйозної шкоди вашому iPhone або iPad, це лише невелика неприємність. Чомусь із цілком випадкових випадків, коли намагаються відключитися від мереж Wi-FiЗабудь про цю мережу кнопка зникає. У такому випадку єдиним способом відключення буде просто вимкнути Wi-Fi взагалі.

Іноді ця функція корисна для того, чи намагаєтесь ви відновити мережеве з'єднання чи не хочете більше в майбутньому знову підключатися до цієї мережі. Якщо ви помітили цеЗабудь про цю мережу опція в налаштуваннях Wi-Fi раптово зникла без попередження, ви не самотні. Ось трюк, який працював знову і знову, щоб повернути його.

Трюк повернутися 'Забудь мою мережу'

Незважаючи на те, що Apple ще не виправляє цю дивну помилку, яку деякі користувачі iPhone та iPad спорадично отримують, є, на щастя, дуже просте виправлення. По-перше, ви збираєтеся в головуНалаштування а потім натиснітьWi-Fi.

Якщо ви вже підключені до Wi-Fi або просто увімкнено, вимкніть його, щоб повністю відключити Wi-Fi. Зачекайте приблизно п’ять секунд, щоб переконатися, що він повністю відключений, а потім знову ввімкніть Wi-Fi.



андроїд носити музику

Прокрутіть униз до кінця списку доступних мереж Wi-Fi. Замість того, щоб вибирати мережу, яку ваш пристрій iOS, здається, не хоче збивати, ви торкаєтесьІнший… Замість цього.

Тут вам потрібно ввести мережу та пароль вручну, а також вибрати тип захисту. Спочатку введіть назву мережі, яка точно збігається з тим ім'ям, яке ви використовували для автоматичного підключення.

Примітка:Введіть назву мережі, якою вона є. Не забувайте пробіли та будь-які форми пунктуації.

Якщо ви були підключені до мережі без пароля, тоді це вже слід зробити. Просто натиснітьПриєднуйтесь праворуч угорі, щоб знову підключитися до мережі. Якщо у вас був пароль, спочатку виберіть тип захисту.

найкращі програми для сюжетів у Instagram

Більшість сучасних захищених Wi-Fi мереж використовують WPA2 для безпеки, тому спробуйте це спочатку. Якщо ні, ви можете перевірити задню частину маршрутизатора, щоб знайти тип безпеки, який зазвичай вказано поряд із паролем. Або якщо у вас немає доступу до маршрутизатора, просто продовжуйте пробу та помилку, поки ви успішно не підключитесь.

Вибравши тип захисту, введіть свій пароль та натиснітьПриєднуйтесь.

Вам слід підключитися до звичної мережі Wi-Fi. Тепер, якщо ви натиснете наІнформація піктограму поруч із нею для отримання додаткової інформації, ви повинні помітити, що опція дляЗабудь про цю мережу було відновлено. Це дивна помилка в iOS, так, але вона виправлена ​​досить швидко та легко, виконуючи ці кроки.

Якщо ви хочете стати експертом Wi-Fi, ознайомтеся з нашими порадами Wi-Fi щодо iOS.

ДИВИСЬ ТАКОЖ:Як отримати доступ до спільних папок Windows на iPhone (iOS) через Wi-Fi