banner

У деяких старих версіях Windows була можливість натиснути кнопку Ctrl + Alt + Del, перш ніж ви отримали своє ім'я користувача та пароль для входу. Цей параметр повинен забезпечити додатковий рівень безпеки та запобігти доступу шкідливих програм до системи.

Але ця опція не активована за замовчуванням у Windows Vista. У деяких версіях Windows 7, як-от Ultimate-версія, один раз може бути встановлено, що вона включена за умовчанням. У будь-якому випадку, ввімкнути цю опцію вручну не складно, якщо ви не маєте зусиль пройти додатковий крок під час входу в свій ПК.

Цей посібник розповість, як увімкнути або вимкнути цю опцію в Windows Vista та Windows 7.

Натисніть кнопку 'Пуск' . Тепер введіть 'netplwiz'у вікні пошуку. Натисніть на результат пошуку.

для iphone



Це відкриє налаштування облікового запису користувача. Відкрийте Розширений вкладка. У полі Безпечне вхід установіть прапорець 'Потрібно, щоб користувачі натискали Ctrl + Alt + Delete'. Клацніть на Застосувати, а потім ОК. Це воно. Ви закінчили.

гумка безпечний хід

Якщо ця функція ввімкнена, і вам стає дратує натискання клавіш Ctrl + Alt + Del кожного разу під час входу, ви можете відключити її, знявши прапорець у цьому полі.

Після перезавантаження комп'ютера, вам потрібно буде ввести кнопку 'Ctrl + Alt + Del' для входу. Ідучи, як каже Microsoft, зараз ваш комп'ютер повинен бути більш захищеним.