banner

Зізнаємось, ми - соціальні тварини. Є лише незначна кількість людей, які не є у Facebook або в інших соціальних мережах. Але наскільки це весело на цих платформах соціальних медіа, тема конфіденційності продовжує ширяти.

плаваючий браузер Android

Тому між дилемою спільного використання та захисту виникає питання - чи можуть люди знати, чи я знімаю знімки своїх профілів у Facebook?

Якщо ви знімаєте знімки екрана, то відповідь - це надзвичайноНі.Facebook не повідомляє людину, якщо ви зробите знімок екрана їх зображення профілю. На відміну від Snapchat, тут єдине повідомлення, яке ви отримаєте, з вашого телефону, про який ви зробили знімок екрана.

Побачити більше: Чи можу я побачити, хто переглядав мій профіль у Facebook?

Те саме можна сказати і про Facebook Messenger. Незалежно від того, чи це спілкування з другом чи незнайомим людиною, функція скріншоту буде діяти більш-менш, як і в будь-якому іншому додатку - лише телефон, який інформує вас про знімки екрана.



Але тоді, якщо ви щиро стурбовані вашими фотографіями, що плавають у соціальних мережах, ви не дуже багато можете зробити. За винятком, звичайно, жодного разу не публікуючи фотографії або обмежуючи аудиторію вашими друзями.

обмежити час у фейсбуці
Ознайомтеся з цими класними функціями Facebook, яких ви не знали

Скріншоти

У Facebook є надійний вбудований Поділитися альтернатива, яку ви можете використовувати, якщо вам не зручно робити знімки екрана. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку спільного доступу та надіслати її своєму другові, який уже є у Facebook.

Якщо це не так, ви можете натиснути на триточне меню і вибрати Поділитися зовнішнім варіант, який використовує безліч сторонніх варіантів, таких як Whatsapp, Messages, Instagram тощо.

Що має майбутнє?

Зважаючи на те, що за місяць налічується майже 1,94 мільярда активних користувачів Facebook, саме час Facebook ввів більш жорсткий контроль над тим, хто може зберігати чи завантажувати фотографії вашого профілю. І це помітило, здається. Останнім часом деякі користувачі повідомляють, що бачать профіль малюнок охоронець у додатку Facebook для Android.

найдивовижніші відео з YouTube

Це профіль малюнок охоронець показує лінії, схожі на водяні знаки після завантаження, і обмежує роботу екрана до моменту, коли ви знаходитесь на зображенні профілю.

Аналогічно, для фотографій із захищеним профілем опція спільного доступу чи збереження не буде. А якщо говорити про версію для настільних комп’ютерів, ви більше не зможете зберегти зображення як файл зображення. Натомість він завантажується у вигляді HTML-файлу, що стосується більшості веб-сайтів.

Але як це стосується більшості експериментальних функцій, перед виходом із помилок пройде досить довгий час.

Суть у цьому полягає в тому, що Facebook не надсилає сповіщення, коли ви знімаєте знімки екрана, але етичним способом є використання функцій спільного доступу. І якщо ви хочете підняти його трохи вище, прийміть згоду людини, перш ніж натиснути кнопку завантаження. Але тоді, як вони кажуть, щойно ви щось поділитеся у Facebook, це рівно, як кричати на весь світ.